Gratis Verzending /Korting tot 50%

Over Velcadeau

Welkom bij VelCadeau, je meest opwindende en betaalbare uitgebreide online winkel.

Wie zijn wij?

VelCadeau is een internet e-commerce bedrijf, een uitgebreide online winkel. Onze artikelen omvatten kleding, elektronica, huishoudelijke artikelen, dierbenodigdheden, enz.

We bieden onze klanten een inspirerende winkelervaring - gekenmerkt door kwaliteit, service en innovatie.

Ons doel is om VelCadeau als een online serviceleider te positioneren. Vertrouw op ons team van experts om u up-to-date te houden met de nieuwste technologie.

Onze visie en cultuur

Experts voorspellen een veelbelovende en glorieuze toekomst voor e-commerce in de 21e eeuw. Binnen afzienbare tijd zal e-commerce zichzelf blijven bevestigen als een belangrijk verkoopinstrument.

Wij geloven dat e-commerce de wereld dichterbij heeft gebracht. E-commerce is een zegen als we evenementen over de hele wereld leren kennen.

In de toekomst, zou 50% van de winkels online zijn. Klanten geven de voorkeur aan het brede assortiment met de beste kwaliteit en prijs. En wij geloven dat VelCadeau een van hen zou zijn.

Wij stellen onze kernwaarden dienovereenkomstig, die een onmisbaar onderdeel vormen van ons bedrijfsbeleid. Deze waarden en onze inspanningen helpen ons sneller te groeien.