Gratis Verzending /Korting tot 50%

Retour & Terugbetaling

Op vel cadeau doen we onze best om elke klant 100% tevereden met onze artikelen te manken. Als je niet ben, neem contact op nu. Stuur email naar customer@velcadeau.nl. Onze groep zal help bieden.

1. Neem contact met ons op en beschrijf de problemen van de artikel die je wil retourneren.

2. Verpak je artikelen zorgvuldig en stuur ze door de lokale postkantoor om te zorgen dat ze veilig aankomen.

3. We zullen de retour of uitwisseling verwerken zodra we je pakket hebben ontvangen.

4. Zodra uw terugbetaling is ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail. We betalen geen douanerechten of btw terug, evenals eventuele retourkosten die kunnen voortvloeien uit het teruggaveproces. De terugbetaling zal worden teruggestort op de originele betaalmethode voor de aankoop van de bestelling.

===>> RETOURBELEID<<===

Ruilen: 14 dagen vanaf leveringsdatum in nieuwstaat zonder zichtbare slijtage. De koper moet de retourzending betalen als deze niet door onze garantie wordt gedekt tegen fabrieksfouten en de vervanging niet te wijten is aan onze schuld.

LET OP:

Artikelen die je niet kunt retourneren:

Schade per ongeluk
Onjuiste zorg
Normale slijtage
Afbraak van kleuren en materialen door zonnestraling
Retourneren / ruilen van producten met contact met water wordt niet geaccepteerd

 ===>> TERUGBETALING<<===

Als u van mening bent dat het product dat u hebt gekocht niet aan de oorspronkelijke vereisten voldoet, hebt u de mogelijkheid om een teruggave aan te vragen.

 

U kunt een terugbetaling ontvangen als:

1. Er is altijd een retourtermijn van 14 dagen, gaat de retourtermijn in op de dag dat jij het artikel ontvangt. De artikelen moet voor zover redelijkerwijs mogelijk wel onbeschadigd zijn en - voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking zitten. En je (de koper), is degene die verantwoordelijk is voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen.

We zullen terugbetaling zo snel mogelijk regelen, nadat we de artikelen van je ontvangen.

2. Het product dat je hebt gekocht, is volledig onbruikbaar.  Stuur ons mail met foto's om de probleem te beschrijven, eenmaal bevestigd zullen we je geld terug betalen.

3. Je hebt jouw bestelling niet binnen 60 werkdagen of 90 werkdagen ontvangen, zullen we je geld terug betalen.

Opmerkingen:

* Als je een artikel retourneert zonder onze klantenservice op de hoogte te stellen, beschouwt onze kwaliteitsafdeling dit artikel als niet-terugbetaalbaar.

* Ga niet terug naar het bijgevoegde adres op het verzendpakket. Het is niet ons retouradres, anders zou dit uw retourproces beïnvloeden.